European Nazarene College is gegroeid van de campus in Büsingen, Zwitserland, naar “een school zonder grenzen” met verschillende learning centres verspreid over Europa. EuNC Nederland biedt een progamma voor parttime studeren. Hieronder vind je meer informatie over het onderwijsprogramma, opbouw en inhoud van cursussen, aanmelding en kosten.

Onderwijsprogramma

Bij de EuNC kun je twee verschillende diploma’s halen, te weten: “Spiritual Formation Certificate” en “Christian Ministry Certificate” . Doordat we in een cyclus alle vakken aanbieden, komt er elk jaar een grote verscheidenheid aan vakken voorbij. Daarnaast zijn er een aantal basisvakken die benodigd zijn voor het volgen van een andere cursus. Deze basisvakken zullen tijdens de cyclus meerdere keren aangeboden worden, zodat je altijd in de gelegenheid bent om de aangeboden vakken te volgen. Elke cursus staat open voor belangstellenden die losse cursussen willen volgen, denk daarbij ook aan de mogelijkheid om als toehoorder deel te nemen.

Diploma’s

Het Spiritual Formation Certificate (60 ECTS) is bedoeld voor studenten die hun kennis van de Bijbel en de theologie willen verdiepen en willen groeien in hun persoonlijk geloof. Het Christian Ministry Certificate (120 ECTS) is een beknopte theologische opleiding voor studenten die zich willen voorbereiden op een bediening in een plaatselijke gemeente en biedt de basis voor het ordinatietraject.

Losse cursussen volgen als student of toehoorder

Je bent ook welkom om één of meerdere losse cursussen te volgen. Je kunt dan kiezen om studiepunten te halen en dus aan alle eisen van de cursus te voldoen of als toehoorder mee te luisteren en minimaal aan de opdrachten mee te doen. Als toehoorder doe je kennis en ervaring op, terwijl het je minder tijd en inspanning kost, echter als je later toch een diploma wilt halen, zul je het vak opnieuw moeten volgen. Als toehoorder heb  je de mogelijkheid om alleen de lesdagen te volgen.

Meer informatie

Contactpersoon/Coöridinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: EuNC