Kinderen hebben een belangrijke en centrale plaats in onze gemeente! 

We zijn blij en dankbaar dat we gezegend zijn met zoveel kinderen in onze gemeente. In elke dienst hebben wij een moment waarin de kinderen tot en met groep 5 worden gevraagd om naar voren te komen op de kinderbankjes op het podium. Altijd een hoogtepunt in de dienst! Elke week legt iemand iets uit over het thema van de dienst en gaat met de kinderen daarover in gesprek. Daarna zingen we een mooi kinderlied met elkaar en bidden we voor kinderen die jarig zijn geweest en voor een goede zondagsschool.

Dan gaan de kinderen naar hun eigen dienst waar een heel team van enthousiaste en toegewijde kinderwerkers voor hen klaar staan. De kinderen horen of zien een Bijbelverhaal, spelen een spel, bidden en praten met elkaar en gaan daarna met een leuke, creatieve verwerking er mee aan de slag. 

We willen kinderen in een veilige, liefdevolle omgeving vertellen dat God van ze houdt, meer leren over de Bijbel en een vertrouwde plek bieden waar ze graag komen!

Kinderen tot 2½ jaar

De kinderopvang voor baby’s en peuters is voor de dienst begint al open. zodat u uw kind hier voor de dienst begint naar toe kunt brengen, of na het kindermoment in de dienst.

Kinderen 2½ - 4 jaar

Voor de(ze) peuters (en kleuters) is er een zondagsschool groep met een programma speciaal afgestemd op peuters, met een kort kringmoment en knutselen en spelen.

Kinderen 4 - 12 jaar

Deze kinderen zijn ingedeeld in de volgende groepen:

  • Groep 1 en 2, de kleuters. 
  • Groep 3, 4 en 5, de middenbouw
  • Groep 6, 7 en 8, de bovenbouw

Kinderen uit de bovenbouw blijven 1 zondag in de maand in de dienst en krijgen een speciaal werk/opdrachten boekje over de dienst en de preek waar ze dan in kunnen werken.

 

Contactpersoon voor meer informatie Wietske Doheny.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.