Deel 5

Lief dagboek,

Ik heb zoveel te vertellen! Om gelijk maar met het mooiste, allermooiste te beginnen: IK BEN MAMA GEWORDEN!! Van het allerliefste kindje dat ooit geboren is en ooit geboren zal worden! Maar ik zal beginnen bij mijn terugkomst in het dorp, want ik kon beter in Amsterdam blijven.

Deel 4

Lief dagboek,

Wat heerlijk om hier in Amsterdam te zijn! Tante Elly maakt heerlijke dingen speciaal voor mij, hoewel zij zeg: "Ik verwen alleen jouw baby hoor! Ik doe dit voor hem, en jij mag er ook van meegenieten!"
Ondertussen voel ik mijn baby ook heerlijk bewegen in mijn buik. En samen op de bank naast tante Elly is het helemaal lachen; die baby's lijken elkaar al te kennen.

Deel 2

Lief dagboek,

Ik moet het echt iemand vertellen!! Wat er net gebeurd is, is zo ontzettend bizar!! En ik ben zo ontzettend in de problemen nu....en toch ook gigantisch blij!

Deel 3

Lief dagboek,

Mijn moeder... echt... wat hou ik van haar! Ik zag er zo tegen op om haar te vertellen dat ik een kindje krijg! Want tja, we zijn nu een paar weken verder, nu 3 maanden.. En elke ochtend ben ik ziek, en na een paar ochtenden de wc bezet houden en veel spugen zag ik er ook terrible uit. En mijn buik word ook dikker, echt verschrikkelijk!
En toen kwam ma op mijn kamer om te praten. Nou, en als je moeder je wil spreken op je kamer, dan weet je het wel!

Deel 1

Lief dagboek,

Mijn droom was een prins. Oke, in het dorp waar ik woon is geen prins te vinden. Mijn familie houd vol dat we van een koning afstammen, geen mens in het dorp gelooft het, dus we hebben het er nooit meer over thuis.