We staan voor u open

Als kerk hebben we graag contact met u.
Als kerk zoeken we naar manieren om contact met God en elkaar te bevorderen. Dat kan op dit moment voornamelijk digitaal.

Elke zondag hebben we een livestream dienst om 10:00u.

 

Op maandag-, donderdag- en vrijdagochtend is er van 10:00-12:00 weer gezellig Open Kerk: Samen een bakkie doen en een praatje maken. Welkom! 

Het wekelijkse uitdelen van de voedselpakketten van de Voedselbank blijft doorgaan. We zien de afgelopen weken een groeiend aantal gezinnen dat een beroep doet op de Voedselbank. U kunt via het maatschappelijk werk, bereikbaar op 088 855 5017, uw aanvraag voor een voedselpakket doen. Dat duurt circa 3 weken voordat uw pakket is aangevraagd.

In de tussentijd proberen wij als uitdeelpunt met de overschotten en donaties van bewoners u te voorzien in een noodpakket, neem daarvoor contact met ons op.

Voor het voorzien in deze noodpakketten kunt u, als bewoner, uw bijdragen brengen naar de kerk op woensdagmiddag van 13:00-15:00 uur of eventueel een donatie overmaken op onze bankrekening NL47 INGB 0002 3272 71 t.n.v. Kerk van de Nazarener Rotterdam, ovv donatie Voedselbank.

De kledingbank is open op afspraak op woensdag van 13:00-15:00 uur. Met een verwijzing van een maatschappelijke organisatie kunt u per persoon 3 stuks gratis kleding komen uitzoeken.

Mocht u persoonlijk contact met ons willen opnemen dan kunt u bellen naar:

06-10 22 98 02.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen u spoedig weer te kunnen ontmoeten!

We hebben elkaar en God nodig. Blijf het goede doen en zoeken.