Deel 2

Lief dagboek,

Ik moet het echt iemand vertellen!! Wat er net gebeurd is, is zo ontzettend bizar!! En ik ben zo ontzettend in de problemen nu....en toch ook gigantisch blij!

Vanochtend was ik op weg en toen stond er zomaar uit het niets iemand voor mijn neus! Ik wilde gillen en wegrennen, maar de man zei dat ik niet bang moest zijn. Ja, right! Ik stond al in mijn tas te graaien naar iets scherps ofzo. Maar die man had ook zo iets raars over zich, hij bleef staan en liep niet naar mij toe, waar ik eigenlijk het meest bang voor was! Want er waren geen andere mensen in de buurt en daar sta je dan met een heel weird figuur in the middle of nowhere. Ik keek om mij heen, maar niemand te zien, gillen had dus ook geen effect.
Tegen alle logica in, ondanks de schreeuwende stem in mijn hoofd dat ik moest gaan rennen, bleef ik staan en luisteren. Mijn hart ging tekeer...maar ik was nieuwsgierig naar deze man! Wáárom hoef ik niet bang te zijn? Wáárvoor hoef ik niet bang te zijn?

De man begon te vertellen dat ik zwanger zal worden! En hij zei er gelijk maar even bij hoe ik mijn baby moest noemen! Toen wist ik zeker dat hij het niet allemaal op een rijtje had! Dus ik gaf hem even de update hoe vrouwen zwanger worden, want deze kerel was volgens mij van een andere planeet ofzo. Ik zwanger? Ehhh.. ik slaap niet met iemand, dus het zal een groot wonder zijn als ik "zomaar" zwanger wordt! En als mijn moeder er achter komt dat ik een baby krijg zonder getrouwd te zijn; ze valt dan eerst flauw, dat is het rustige stukje.. want daarna krijg ik er ongelofelijk er van langs!!!
Ondertussen had ik al gezien dat deze kerel er apart uitzag; hij zag er meer uit als een generaal ofzo. Dat pakkie wat hij aanhad was meer iets van een soldaat, maar dan chique. Zo'n outfit dat ze aanhebben bij iets dat heel belangrijks.
De generaal ging onverstoorbaar verder, ik zou inderdaad op een bijzondere manier zwanger worden. Alsof hij al in de toekomst geweest was en achterom keek. En het gekke was; ik geloofde hem!

En nu... nu weet ik het even niet meer! Ben nu net thuis en mams vroeg al of ik wel lekker was. Want ik zie nogal bleek. No way, dat ik het nu al ga vertellen van "ik heb nou toch net iemand ontmoet?!"...
Binnen een paar weken weet ik of dit nou gedroomd heb. Maar eigenlijk weet ik het al diep in mijn hart; ik krijg een baby! Het is al geplant in mijn hart en ik hou nu al van hem! Crazy!

Over een paar weken zal ik dit ook niet kunnen verbergen, mijn ma ziet echt alles! En dan bedoel ik ook écht alles! En Jos... ik moet er niet aan denken hoe hij zal reageren! Hij zal mij nooit geloven.. .. niemand zal mij geloven...ik zal waarschijnlijk als Miss M de dorpsgek uitgemaakt worden...ik verlies Jos, dat breekt mijn hart... maar het kan niet anders!

Maar een ding weet ik zeker; ik hou van dit wondertje, en ook al gelooft de hele wereld mijn verhaal niet. Dag Jos, dag onbekommerd leventje. Hello chaos...hello baby...

Wish me luck, over twee weken breekt hier in huis de hel los!

love, Miss M