We staan voor u open

Als kerk hebben we graag contact met u.
Als kerk zoeken we naar manieren om contact met God en elkaar te bevorderen.

Elke zondag hebben we een livestream dienst om 10:00u.

 

Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend is er van 10:00-12:00 Open Kerk: Een gezellige inloop voor iedereen uit de wijk die gewoon even 'onder de mensen' wil zijn: een bakje koffie drinken, een praatje maken, een spelletje doen of simpelweg de krant lezen. Het is er warm, zowel letterlijk als figuurlijk. Welkom! 

Het wekelijkse uitdelen van de voedselpakketten van de Voedselbank is gestopt. Dit gaat nu via de Voedselbank Supermarkt op Zuid. U kunt via het maatschappelijk werk, bereikbaar op 088 855 5017, uw aanvraag hiervoor doen. Dat duurt circa 3 weken voordat uw aanvraag is afgehandeld.

Iedere maandagavond van 17:00 tot 18:00 wordt er gratis een lekkere en voedzame warme maaltijd verstrekt aan mensen die dat kunnen gebruiken. Dit wordt vanuit onze kerk georganiseerd door Stichting Buurtmaaltijden Carnisse. Aanmelden voor deze maaltijden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast onze kerk staat de voedselkast. Hierin staan (houdbaar) voedsel en verzorgingsproducten. U bent van harte welkom om iets uit de kast te halen als u dit nodig heeft. De kast wordt regelmatig bijgevuld.

Voor het voorzien in deze wijkkast kunt u, als bewoner, uw bijdragen brengen naar de kerk tijdens de Open Kerk of eventueel een donatie overmaken op onze bankrekening NL47 INGB 0002 3272 71 t.n.v. Kerk van de Nazarener Rotterdam, o.v.v. donatie wijkkast Kerk van de Nazarener.

De kledingbank is open p dinsdag van 10:00-12:00 uur en op donderdag op afspraak. Met een verwijzing van een maatschappelijke organisatie kunt u per persoon 3 stuks gratis kleding komen uitzoeken.

Mocht u persoonlijk contact met ons willen opnemen dan kunt u bellen naar:

06-10 22 98 02.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent van harte welkom in onze kerk!

We hebben elkaar en God nodig. Blijf het goede doen en zoeken.