Ook al is ons gebouw dicht, we staan voor u open.

Als kerk blijven we graag, zeker in deze onzekere tijd van de corona-crisis, in contact met u.

Als kerk zoeken we naar manieren om contact met God en elkaar te bevorderen. Dat kan jammer genoeg voornamelijk digitaal.


U kunt hier onze wekelijkse diensten volgen.

Op maandag en woensdagochtend is er van 10:00-11:00 uur een digitale Open Kerk. Via Zoom kunt u samen met anderen een digitaal bakkie drinken. Wel zelf voor de koffie en thee zorgen 😉

En als u het prettig vindt, kunt u lid worden van een app-groep ‘Online Open Kerk’ waar we lief en leed met elkaar delen.
U kunt hier een verzoek doen om lid te worden van deze groep.

Het wekelijkse uitdelen van de voedselpakketten van de Voedselbank blijft doorgaan. We zien de afgelopen weken een groeiend aantal gezinnen dat een beroep doet op de Voedselbank. U kunt via het maatschappelijk werk, bereikbaar op 088 855 5017, uw aanvraag voor een voedselpakket doen. Dat duurt circa 3 weken voordat uw pakket is aangevraagd.

In de tussentijd proberen wij als uitdeelpunt met de overschotten en donaties van bewoners u te voorzien in een noodpakket, neem daarvoor contact met ons op.

Voor het voorzien in deze noodpakketten kunt u, als bewoner, uw bijdragen brengen naar de kerk op woensdagmiddag van 13:00-15:00 uur of eventueel een donatie overmaken op onze bankrekening NL47 INGB 0002 3272 71 t.n.v. Kerk van de Nazarener Rotterdam, ovv donatie Voedselbank.

De kledingbank is open op afspraak op woensdag van 13:00-15:00 uur. Met een verwijzing van een maatschappelijke organisatie kunt u per persoon 3 stuks gratis kleding komen uitzoeken. U kunt hier een afspraak inplannen.

De kerken van Carnisse organiseren in het Huis van de Wijk, Texelsestraat 18, iedere dinsdagochtend van 9:30-12:00 uur een spreekuur om te praten over waar u zich zorgen over maakt, wat u bezig houdt. U kunt bij het Huis van de Wijk, of hier een afspraak inplannen.

Mocht u persoonlijk contact met ons willen opnemen dan kunt u bellen naar:
Ds Stephen Overduin op 06-456 06 598
Of Setkin Sies 06-16 922 931

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen u spoedig weer te kunnen ontmoeten!

Zeker in deze tijd hebben we elkaar en God nodig. Blijf het goede doen en zoeken.