Kerk Nazarener Rotterdam
Inloggen

Log in in uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Online en live diensten

 

In de maand september houden we bij droog weer onze kerkdiensten om 10:00u in het Zuiderpark. Op deze zondagen is er geen livestream beschikbaar.

Bij regen vieren we onze dienst in ons kerkgebouw en via de livestream op internet

Hieronder vindt je koppelingen naar de uitzendingen van de zondagse diensten.

 

Diensten in ons gebouw

We moeten en willen een corona veilige omgeving zijn, dus we houden 1.5m afstand en zullen niet samen zingen in ons gebouw. Ouders met baby’s en peuters zitten in de ontmoetingsruimte (waar ze met een speaker de dienst kunnen volgen), en kinderen op de jeugdzolder en zondagsschool lokalen. 
 
Je kunt je aanmelden bij Nici Overduin. Dat kan hier, per mail, of via WhatsApp (06-34842895). Graag om 9:45 bij de kerk zijn, zodat de dienst op tijd kan beginnen!

Zondag 20 september 2020

Ds Stephen Overduin spreekt over het thema: 'Kerk, wat is dat eigenlijk?' 

Vanmorgen zal de dienst gehouden worden in het Zuiderpark achter de kerk. Je komt het beste binnen vanaf de Carnissedreef via een smal pad tussen 'Hannie Dekhuizen' en de Elizabeth School. Er is daar ook uitgebreid kinderwerk voor alle leeftijden. 

Wanneer de dienst in het park is, dan is er geen livestream beschikbaar.

 

Zondag 13 september 2020

Setkin Sies spreekt over het thema: 'Wat heb je nodig om gelukkig te zijn?' n.a.v. Matteüs 5:1-11. 

Vanmorgen zal de dienst gehouden worden in het Zuiderpark achter de kerk. Je komt het beste binnen vanaf de Carnissedreef via een smal pad tussen 'Hannie Dekhuizen' en de Elizabeth School. Er is daar ook uitgebreid kinderwerk voor alle leeftijden. 

Wanneer de dienst in het park is, zal er geen livestream beschikbaar zijn.

 

Zondag 30 augustus 2020

Ds Stephen Overduin spreekt over het thema: 'Hoe aanbid ik een onzichtbare God?' n.a.v. Micha 6:6-8. Omdat deze dienst in het park is gehouden, is er geen opname of livestream van geweest.

Zondag 6 september 2020

Ds Stephen Overduin spreekt over het thema: 'Wie is als God?' n.a.v. Matteüs 16:21-26. 

Vanmorgen zullen we bij droog weer de dienst houden in het Zuiderpark achter de kerk. Je komt het beste binnen vanaf de Carnissedreef via een smal pad tussen 'Hannie Dekhuizen' en de Elizabeth School. Er is daar ook uitgebreid kinderwerk voor alle leeftijden. 

Omdat de dienst buiten gehouden is, is er geen livestream of opname beschikbaar. 

Zondag 23 augustus 2020

Deze preek is onderdeel van de serie over kerk-zijn. Als kerk zijn we het lichaam van Christus op aarde. Jezus zei van zichzelf, dat Hij de Weg, de Waarheid en het Leven is. Als kerk zijn we dus ook de Weg, de Waarheid en het Leven. We zijn een gemeenschap van een levend geloof.

De dienst kunt u hieronder bekijken: