Kerk Nazarener Rotterdam
Inloggen

Log in in uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Online en live diensten

 

Vanaf juni komen we zondags als kerkgemeenschap om 10:00u weer bij elkaar in het kerkgebouw! De dienst wordt ook live uitgezonden via internet. Zo zijn we verbonden met God en elkaar. Elke week wordt er hard gewerkt om de livestream te verbeteren.

Onder deze tekst, vindt je koppelingen naar de uitzendingen van de zondagse diensten. Deze beginnen elke zondag om 10:00u. Ook vind je het kinder- en peuterwerk voor die zondag online. Leuk om samen met de kinderen thuis door te nemen en te maken!

Na de dienst is er de ‘Ontmoetingsruimte Online’ - ontmoeting met de mensen uit de kerk via beeldbellen of telefoon. Informatie hierover vind je via de Facebook groep of je kan een berichtje sturen aan Pieter.

 

Aanmelden voor de diensten in ons gebouw

Vanaf juli is iedereen weer welkom in de kerk! We zijn niet meer gelimiteerd aan de 30 mensen in ons gebouw. Maar, we moeten en willen een corona veilige omgeving zijn, dus we houden 1.5m afstand en zullen niet samen zingen in ons gebouw. Ouders met baby’s en peuters zitten in de ontmoetingsruimte (waar ze met een speaker de dienst kunnen volgen), en kinderen op de jeugdzolder en zondagsschool lokalen. 
 
We vragen je nog wel aan te melden bij Nici Overduin. Dat kan hier, per mail, of via WhatsApp (06-34842895). Je geeft je baby's en kinderen ook bij haar op voor de zondagsschool, dat kan in dezelfde melding. We maken dan een indeling in de zaal zodat er voor iedereen een plekje is.
Graag om 9:45 bij de kerk zijn, zodat de dienst op tijd kan beginnen!

 

Gezegende dienst,
Ds Stephen Overduin

Zondag 12 juli 2020

Thema: "Mensen van de Waarheid"

Vanmorgen is het tweede deel van een drieluik over kerk-zijn. Wat betekent het om samen kerk te zijn? Als kerk-gemeenschap, vorm je samen het lichaam van Jezus Christus op aarde. Jezus zei: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven' (Johannes 14:6). Hoe zijn wij als kerk, de weg, de waarheid en het leven in deze tijd? Aanstaande zondag is het thema: 'mensen van de Waarheid' n.a.v. Johannes 8:31-36.

Avondmaal - Tijdens de dienst vieren we ook Avondmaal met elkaar. In de kerkzaal zal de beker en brood bij de stoelen klaar staan. Als je thuis meeviert, zet dan vooraf aan de dienst het brood en de beker klaar voor jezelf en je huisgenoten. Iedereen die in Jezus Christus gelooft en Hem wil volgen is uitgenodigd het Avondmaal mee te vieren. Hiervoor hoef je geen lid van onze kerk te zijn.

De dienst kunt u hieronder bekijken vanaf 10:00u. Als deze video niet werkt, probeer dan deze link.

Zondag 5 juli 2020

Thema: "mensen van de Weg"

Ds Stephen Overduin start met een drieluik over kerk-zijn. Wat betekent het om samen kerk te zijn? Als kerk-gemeenschap, vorm je samen het lichaam van Jezus Christus op aarde. Jezus zei: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven' (Johannes 14:6). Hoe zijn wij als kerk, de weg, de waarheid en het leven in deze tijd? Aanstaande zondag is het thema: 'mensen van de Weg' n.a.v. Johannes 14:4-7. 

Zondag 21 juni 2020

Thema: "Onze Vaderdag"

Ds Stephen Overduin spreekt over het thema: "Onze Vaderdag". De Bijbellezing is uit Markus 1:7-15. 
Vanmorgen wordt de dienst niet live uitgezonden vanuit ons kerkgebouw, maar is alles vooraf opgenomen. De dienst vanmorgen in ons kerkgebouw is nagenoeg hetzelfde, maar live.

Zondag 28 juni 2020

Thema: "Waar het hart vol van is..."

Ds Jan de Haan spreekt over het thema: "Waar het hart vol van is..." Naar aanleiding van Handelingen 11:19-24. De dienst werd live uitgezonden vanuit ons kerkgebouw. Helaas werkte de link eerder niet goed, maar nu weer wel. Via deze LINK kan je de dienst en de preek terugkijken.

Setkin Sies sprak over het thema: "Met God op missie, maar waarheen?" De Bijbellezing is uit Matteüs 28:16-20. De preek vindt u hieronder.

Tijdens de dienst werd een filmpje vertoond over het werk van Jan en Tabitha Kieviet in Senegal, en van Ria Hakkesteeg in Coronatijd.