"Wij geloven dat de Bijbel het Woord van God is en ons alles geeft wat we nodig hebben om in de juiste relatie met God te staan en te leven."

Gods Woord is levend en krachtig! Daarom moedigen wij iedereen aan in de Bijbel te lezen en is het ons verlangen om ook samen met de Bijbel bezig te zijn. 


The Bible Project

The Bible Project zijn filmpjes die een samenvatting van een Bijbelboek geven met veel belangrijke achtergrondinformatie. Erg inspirerend en leerzaam om te kijken! Van harte aanbevolen. (de meeste filmpjes hebben Nederlandstalige ondertiteling)

the Bible Project

Artikelen

Graag willen we een aantal links met je delen naar websites waar artikelen en Bijbelcommentaren te vinden zijn vanuit Wesleyaans perspectief:

Nederlandstalig Engelstalig

Zonde en heiliging

Vijf punten waarin het Calvinisme met het Wesleyanisme wordt vergeleken

Asurby Bible Commentary

Wesleyan-Holiness Digital Library

Christian Resource Institute - The Voice


Online Bijbellezen

“Uw woord is een lamp voor mijn voet, en een licht op mijn pad.” Psalm 119:105
Uiteraard kun je ook online de Bijbel lezen!


Aanbod Bijbelstudie

De komende tijd willen we in kleine groepen Bijbelstudies over verschillende onderwerpen aanbieden. Op de website zullen we het aanbod steeds presenteren. We willen per Bijbelstudie in een aantal avonden (meestal 3) een onderwerp behandelen waarin ook veel ruimte voor feedback en vragen zal zijn. Je kunt je hier voor opgeven. Bijbelstudies starten bij minimaal 5 personen, je kunt je dus voor elke bijbelstudie blijven opgeven! Je krijgt dan direct bericht zodra de Bijbelstudie weer start.