De liefde van God dringt ons om als gemeente in beweging te komen en er voor elkaar en de wijk te zijn.

Onze kerk draait voornamelijk op vrijwilligers en wij zijn afhankelijk van giften die ons werk ondersteunen. We zijn dan ook dankbaar voor de vrijgevigheid van iedereen die vanuit een dankbaar hart ons met giften wil ondersteunen. Deze giften helpen ons om al onze activiteiten goed uit te kunnen voeren en onze missie in de praktijk te brengen.

Dit doen wij op tal van manieren…

  • Zo is er een voedselbank en kledingbank voor mensen uit de wijk.
  • De kerk is open op ma t/m do ochtend (10:00 – 12:00 uur) voor een kop koffie; een plaats van ontmoeting met elkaar voor een gezellig of persoonlijk gesprek.
  • Elke zondag is er een dienst waar iedereen van harte welkom is.
  • We organiseren een Alpha Cursus, bijbelstudies en avonddiensten 

U kunt uw gift overmaken op ons IBAN nummer:

  • NL47 INGB 0002 3272 71

t.n.v. KvdN Rotterdam

 

Periodieke schenking.

De overheid heeft de fiscale mogelijkheid aan particulieren geboden om een periodieke schenking aan de gemeente onderhands te regelen. Voordeel is dat er geen notariskosten zijn, er geen sprake meer is van een niet-aftrekbaar drempelbedrag en dus over het gehele bedrag een fiscale teruggaaf mogelijk is. Hierdoor kunt u het bedrag van de maandelijkse giften verhogen, zonder dat dit in uw portemonnee voelbaar is. Of dat u fiscaal méér dat de maximale 10% kunt geven. Meer informatie kunt u hier vinden en bij uw penningmeester.

Van harte aanbevolen en het overwegen waard!

 

Dank u wel!

tot slot

Informatie over ANBI