Wie: Stichting Sosurwo samen met de (D)NMI

Wat: een missietrip naar Elgeyo-Marakwet County in Kenia         

Waar: ongeveer op 1/3 van de lijn van het Victoriameer naar het Turkanameer, in de Riftvallei

Wanneer: 24 juli tot en met 14 augustus 2019.

Kosten: Deelname komt op € 1.974. Dit is inclusief vluchten, verblijf in Nairobi en transport. Visumkosten, inentingen en een reis/annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen. Verder is er een begroot materiaalfonds van € 7.500 dat middels secundaire werving gevuld gaat worden.

Deelname: Open. Gemikt wordt op een nationaal of cluster Zuid West Nederland Nazarener samenstelling, maar ook mensen van buiten kunnen deelnemen. 

Profiel Sosurwo:

Een non-profit organisatie die specifiek in Elgeyo-Marakwet County projecten ontwikkelt om de levensstandaard te verbeteren. Naast het Nazarene Comunity Center, waar deze missietrip zich op richt, is er een huisartsenpost en een waterproject opgezet in de regio. Sosurwo wordt geleid door Dorcas Chepkwony.

Profiel NMI:

De missieorganisatie van de Kerk van de Nazarener op lokaal niveau. In Rotterdam wordt ze tot de verkiezingen in februari 2019 geleid door Setkin Sies.

Profiel DNMI:

De missieorganisatie van de Kerk van de Nazarener op districtsniveau. Tot de verkiezingen in maart 2019 wordt ze geleid door Anneke Nicolai en Randolf Wolst