Vanaf juni 2008 ben ik predikant van onze kerk in Rotterdam. Samen met mijn vrouw en twee zoons wonen wij met veel plezier in Rotterdam-Zuid, vlakbij de kerk in Carnisse.

Wij geloven dat God van alle mensen houdt en samen met ons in het leven wil staan. Dit wonder willen we met elkaar delen in onze gemeente en tot uitdrukking brengen in ons dagelijks leven. 

Ik hoop dat mensen God bij ons in de kerk zullen ontmoeten op zondagmorgen, in de liederen, gebeden, prediking en de omgang met elkaar. Mijn verlangen is dat bezoekers doordeweeks de liefde en genade van Jezus Christus zullen proeven wanneer ze met ons als gemeenteleden in aanraking komen. Ik geloof dat dit alleen maar kan gebeuren wanneer we ons verbinden aan God en elkaar. Samen willen we Jezus volgen in het dagelijks leven.

Het samenwerken met bewoners, organisaties en kerken in de buurt, vind ik belangrijk en inspirerend. Hierdoor kunnen we onze kerk afstemmen op de behoeften van de stad in het algemeen en de wijk in het bijzonder. 
Steeds weer zien we dat mensen in de kerk een thuis vinden, een thuis waar ze God kunnen ontmoeten en Hem kunnen leren kennen door zijn Zoon Jezus Christus en een nieuw perspectief in hun leven vinden door het werk van de Heilige Geest.

Ik hoop je binnenkort een keer te mogen begroeten bij ons in de kerk! Uiteraard ben je meer dan welkom, ook als je niet uit de stad komt, geen kerkelijke achtergrond hebt, of je je misschien wel nergens anders welkom voelt. God houdt van je en wil samen met jou in dit leven staan!

Je mag me ook een bericht sturen of even bellen als je behoefte hebt om over het geloof te praten, geloofstwijfels of vragen hebt of gebed wilt.

ds. Stephen Overduin

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(06) 45 60 65 98