Kerk Nazarener Rotterdam
Inloggen

Log in in uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Om veerkrachtig te kunnen geloven moeten we net als Mozes leren om God te zien in ons leven. Tegelijkertijd kunnen we God nooit helemaal begrijpen, hij blijft een mysterie. Vertrouwen op God vraagt daarom een keuze vooraf. Pas daarna zijn we in staat om God te zien in ons leven.

Heb je de avonddienst gemist? Of wil je de overdenking nog eens naluisteren? Kijk dan het filmpje!

Veerkrachtig geloven betekent dat je met Paulus kunt zeggen: Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft (Fil. 4:13). Deze woorden schrijft Paulus vanuit de gevangenis. Hij weet dus waar hij het over heeft.
Wat is het geheim van Paulus? Hoe helpt dat ons om ook te kunnen zeggen Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft? Hoe leren we veerkrachtig geloven?

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het tweede deel over leven in Gods waarheid. Wat betekent het dat God ons geschapen heeft met een lichaam? Hoe aanbid je God met je lichaam? Doe mee en ontdek wat je lichaam te maken heeft met leven in Gods waarheid.

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het derde deel over leven in Gods waarheid. Wat betekent het dat we leven in de tijd? Hoe aanbid je God met je tijd? Doe mee en ontdek wat leven in het hier en nu te maken heeft met leven in Gods waarheid.

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het eerste deel over leven in Gods waarheid. Het kerkelijk jaar helpt ons om te leven in het verhaal van Jezus. En als we leven in het verhaal van Jezus, dan leven we in Gods waarheid.