Kerk Nazarener Rotterdam
Inloggen

Log in in uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Dit is alweer de laatste avond van ons seizoen van In de Praktijk. We hebben dit jaar stil gestaan bij het thema: De reis naar je bestemming.
Je bestemming is ‘teleios’, volmaakt zijn, steeds meer op Jezus gaan lijken. We hebben steeds verschillende thema’s bekeken en er ook oefeningen bij gedaan. Dat was niet voor niets. Je leert namelijk niet alleen door nieuwe dingen te horen, maar ook door nieuwe dingen te doen en dit met elkaar te bespreken.

We willen je elke maand een oefening meegeven. Iets dat past bij het thema en dat je helpt om er in het dagelijks leven in je wandel met God handen en voeten aan te geven. Deze maand: ban de haast uit je leven.

We willen je elke maand een oefening meegeven. Iets dat past bij het thema en dat je helpt om er in het dagelijks leven in je wandel met God handen en voeten aan te geven. Deze maand: bidden met de Bijbel.

We beginnen elke avonddienst altijd met een luisterlied. Meestal is dat een hymne of een lied van Sela of uit opwekking, maar deze keer zijn we begonnen met het lied Turn, turn, turn van The Byrds. In dat lied zetten zij de tekst van Prediker 3, een gedicht over de tijd, op muziek. Het is een prachtig, haast tijdloos gedicht over de betekenis van tijd:

De vraag waar ik met jullie over na wil denken is: ben je een zondaar of een heilige? Hoe kijk je naar jezelf? We lezen daarvoor eerst een stukje uit de bijbel: