Kerk Nazarener Rotterdam
Inloggen

Log in in uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het derde en laatste deel over De goedheid van God ervaren. We kijken samen naar de vader. Jezus geeft ons in dit verhaal een beeld van hoe God als vader is. God is als deze vader die je welkom heet en een feest geeft omdat Hij je veilig in Zijn armen kan sluiten. Je vindt hier de thuisliturgie om zelf of samen met anderen deze viering te beleven.

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het tweede deel over De goedheid van God ervaren. We kijken samen naar de oudste zoon. Hij was net zo verloren als de jongste zoon en niet in staat om de goedheid van zijn vader te ervaren. Wrok was daar een belangrijke reden voor. Vanavond kijken we naar de gevolgen van de onzichtbare ballingschap van de wrok. Je vindt hier de thuisliturgie om zelf of samen met anderen deze viering te beleven.

Vanavond kijken we voor de derde en laatste keer naar ons thema ‘Gods schoonheid bewonderen’. Deze keer kijken we hoe God als Vader, Zoon en Geest heerst vanuit Zijn liefde en wat dat voor ons betekent.

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid beginnen we vandaag met het thema: de goedheid van God ervaren. We kijken samen naar het verhaal uit Lucas 15, waar Jezus ons vertelt over een schaap, een munt en een vader met twee zonen. Je vindt hier de thuisliturgie om zelf of samen met anderen deze viering te beleven.

In onze driedelige serie over ‘Gods schoonheid bewonderen’ kijken we vanavond naar de vraag waarom God de wereld heeft geschapen. Het antwoord leert ons veel over het karakter van God en over waarom wij hier zijn. Je vindt hier de thuisliturgie om zelf of samen met anderen deze viering te beleven.