Kerk Nazarener Rotterdam
Inloggen

Log in in uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het derde deel over leven in Gods waarheid. Wat betekent het dat we leven in de tijd? Hoe aanbid je God met je tijd? Doe mee en ontdek wat leven in het hier en nu te maken heeft met leven in Gods waarheid.

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het tweede deel over leven in Gods waarheid. Wat betekent het dat God ons geschapen heeft met een lichaam? Hoe aanbid je God met je lichaam? Doe mee en ontdek wat je lichaam te maken heeft met leven in Gods waarheid.

Ontdek Gods waarheid in elke dag van je leven!

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het eerste deel over leven in Gods waarheid. Het kerkelijk jaar helpt ons om te leven in het verhaal van Jezus. En als we leven in het verhaal van Jezus, dan leven we in Gods waarheid.

In onze serie over schoonheid, goedheid en waarheid vanavond het derde en laatste deel over De goedheid van God ervaren. We kijken samen naar de vader. Jezus geeft ons in dit verhaal een beeld van hoe God als vader is. God is als deze vader die je welkom heet en een feest geeft omdat Hij je veilig in Zijn armen kan sluiten. Je vindt hier de thuisliturgie om zelf of samen met anderen deze viering te beleven.