Praktijk Cursus: Het ontbreekt mij aan niets 

Leer het geheim van een leven in tevredenheid, vrede en zekerheid.

"De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets." We kennen allemaal de bekende woorden van Psalm 23, maar weten we ook hoe we ze toepassen en leven in de praktijk? Zijn deze woorden een realiteit in jou leven?

Voor velen van ons is een leven waarin het ons aan niets ontbreekt ondenkbaar. Er is zoveel gebrek. Gebrek aan vriendelijkheid, liefde, zorg, eten, rechtvaardigheid en compassie in deze wereld. Als deze wereld onder de zorg van een Goede God valt, die het aan niets ontbreekt en die alleen het goede met zijn schepping voor heeft, hoe kan dat dan? Misschien worstel jij wel met die vraag. Misschien worstel jij wel met veel zorgen, juist vanwege (mogelijk) gebrek.

 

Dallas Willard laat ons zien hoe we in de volheid van Psalm 23 kunnen leren leven en ontdekken dat het ons werkelijk aan niets ontbreekt als de Heer onze herder is. Wat als we God op een nieuwe manier kunnen zien als nooit tevoren. Dat we zijn aanwezigheid gaan ervaren in ons leven, en leren om het volle leven wat Jezus ons kwam brengen te leven. Wat als we ons leven in alles met God leren leven en gaan wandelen in het ritme van genade en vrede waar Psalm 23 ons in wil leiden.

In deze cursus ontdekken we:

  • Hoe we Gods werkelijkheid in ons leven laten doordringen en ervaren.
  • Waarom God zoveel beter is dan jij denkt!
  • Hoe ons richten op Gods grootheid en glorie ons denken transformeert. 

Verlang jij naar meer liefde, naar meer kracht van God in jou leven? Sta jij open vanuit een intens verlangen om Gods aanwezigheid meer en dieper te ervaren in je leven? Meld je aan voor deze cursus, laat ons voor je bidden en ontdek de volheid van een leven in Psalm 23.

 

Deze cursus is gebaseerd op het laatste boek van Dallas Willard: Life without lack. De cursus is Nederlandstalig en het is niet nodig het boek te lezen.

 

Deze Praktijk cursus zal ca.maart 2019 starten en in de kerk worden gegeven. De data wordt uiterlijk 1 november vastgesteld. Je kunt je per mail opgeven en nog een voorkeur voor een dag aangeven! 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.