Cursus: Bidden In De Praktijk

 De meeste van ons hebben als kind het liedje 'Lees je Bijbel en bid elke dag’ geleerd, maar behalve de instructie je handen te vouwen en ogen te sluiten, leert niemand je hoe te bidden en wat je kunt verwachten! 

 

Wat is bidden eigenlijk en hoe doe je dat? Heeft bidden zin? Praat God echt terug, hoe herken je zijn stem? Hoe ga je om met teleurstelling? Wat als je helemaal niets ervaart…heeft bidden invloed op onszelf, anderen en God? Als bidden net zo belangrijk is voor een Christen, als zuurstof voor het lichaam, hoe komt het dan dat ik na vijf minuten begin te draaien op mijn stoel? 

 

Verlang jij naar een intieme relatie met God? Naar vernieuwing en verdieping van je gebedsleven? In deze cursus ontvang je hele concrete aanwijzingen en adviezen voor je persoonlijk gebed. We maken een persoonlijke reis, een reis van verplichting naar verlangen. We gaan in op al deze vragen en staan uitgebreid stil bij hoe je in de praktijk Gods stem kunt leren verstaan. 

 

Deze cursus staat op dit moment niet gepland, maar bij voldoende belangstelling kan deze cursus elk seizoen opnieuw aangeboden worden. Wil je deze cursus volgen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, data en tijdstip in overleg.