Kerk Nazarener Rotterdam
Inloggen

Log in in uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Deze maand lezen we de hoofdstukken 8 t/m 11 uit Liturgie van het alledaagse. Een boek waarin Tish Warren ons aan de hand van een doorsnee dinsdag meeneemt door het alledaagse leven en wat dat ons te zeggen heeft. In deze hoofdstukken ronden we de dag (en daarmee het boek) af.

Deze maand lezen we de hoofdstukken 1 t/m 3 uit Liturgie van het alledaagse. Een boek waarin Tish Warren ons aan de hand van een doorsnee dinsdag meeneemt door het alledaagse leven en wat dat ons te zeggen heeft. In deze hoofdstukken staan we stil bij het begin van de dag.

Deze maand lezen we de hoofdstukken 4 t/m 7 uit Liturgie van het alledaagse. Een boek waarin Tish Warren ons aan de hand van een doorsnee dinsdag meeneemt door het alledaagse leven en wat dat ons te zeggen heeft. In deze hoofdstukken staan we stil bij het verloop van de dag en de lunch. Aan het eind is er voor wie wil een vragenlijst om je eigen dag door te nemen.

Het idee voor dit boek ontstond toen het leven van Tish bestond uit de zorg voor een pasgeboren baby en een peuter van tweeënhalf, het huishouden en een baan bij een groentewinkel. Het was kortom een leven dat veel van ons kennen: alledaagse dingen en zorgen die maken dat je dagen allemaal op elkaar lijken en je je afvraagt of er nog wat belangwekkends in je leven gebeurt.