Beste bezoeker van de Kerk van de Nazarener,

Vanwege de maatregelen om het Corona-virus terug te dringen zijn verschillende van onze activiteiten aangepast. Wij nodigen u van harte uit om onze activiteiten ook online te volgen.

Onze zondagse diensten zijn vanaf 10:00u te volgen via de livestream. Bij goed weer hebben we kerkdiensten in het Zuiderpark, bij slecht weer met een beperkt aantal mensen in ons gebouw. Meer informatie over de diensten vindt u hier.

Het uitdeelpunt van de Voedselbank gaat door, de kledingbank is op afspraak te bezoeken en er is op maandag- en vrijdagochtend van 10-12u Open Kerk bij de kerk. U kunt daarvoor contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij begrijpen heel goed dat deze tijd voor velen van ons als zeer vervelend wordt ervaren. Dat kan te maken hebben met overlijden, ziekte, vereenzaming, geestelijke worstelingen, financiële problemen en andere hulpvragen. Als kerk denken we graag met u mee en zijn we beschikbaar voor u.

U kunt contact opnemen met ds. Stephen Overduin op 06-456 06 598 Of Setkin Sies 06-16 922 931.

Graag kijken we met u samen wat we voor u kunnen betekenen middels praktisch hulp, regelmatig (telefonisch) contact, een goed gesprek of gebed.

Weet dat God met u is, en wij zoeken naar mogelijkheden om dat ook te zijn.

Gods rijke zegen,

Ds. Stephen Overduin & Setkin Sies