Beste bezoeker van de Kerk van de Nazarener,

Vanwege de maatregelen om het Corona-virus terug te dringen zijn verschillende van onze activiteiten aangepast. Wij nodigen u van harte uit om onze activiteiten ook online te volgen.

Onze zondagse diensten vinden om 10:00u plaats in ons kerkgebouw. Daar zijn we ook persoonlijk te bezoeken, of te volgen via de livestream. Meer informatie over de diensten vindt u hier. Voor de diensten kan je je aanmelden bij Nici Overduin. Dat kan hier, per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via WhatsApp (06-34842895). Graag om 9:45 bij de kerk zijn, zodat de dienst op tijd kan beginnen!

Bij droog en goed weer, zullen dit najaar onze diensten in het Zuiderpark gehouden worden. In dat geval krijgt u bericht via onze nieuwsbrief

Het uitdeelpunt van de Voedselbank gaat door, de kledingbank is op afspraak te bezoeken en er is regelmatig Open Kerk in de tuin bij de kerk. U kunt daarvoor contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij begrijpen heel goed dat deze tijd voor velen van ons als zeer vervelend wordt ervaren. Dat kan te maken hebben met overlijden, ziekte, vereenzaming, geestelijke worstelingen, financiële problemen en andere hulpvragen. Als kerk denken we graag met u mee en zijn we beschikbaar voor u.

U kunt contact opnemen met Ds Stephen Overduin op 06-456 06 598 Of Setkin Sies 06-16 922 931.

Graag kijken we met u samen wat we voor u kunnen betekenen middels praktisch hulp, regelmatig (telefonisch) contact, een goed gesprek of gebed.

Wij blijven graag dichtbij, ook al kunnen we u nu even niet ontmoeten. Weet dat God met u is, en wij zoeken naar mogelijkheden om dat ook te zijn.

Gods rijke zegen,

Ds Stephen Overduin & Setkin Sies