Beste bezoeker van de Kerk van de Nazarener,

Vanwege de maatregelen om het Corona-virus terug te dringen zijn verschillende van onze activiteiten aangepast. Wij nodigen u van harte uit om onze activiteiten ook online te volgen.

Onze zondagse diensten zijn vanaf 10:00u te volgen via de livestream. In de zomer hebben we bij goed weer kerkdiensten in het Zuiderpark, in de koudere maanden alleen via de livestream of met een beperkt aantal mensen in ons gebouw. Als bezoeker of zoeker kunt u altijd binnenlopen voor de dienst op zondag. Meer informatie over de diensten vindt u hier.

Het uitdeelpunt van de Voedselbank gaat door, de kledingbank is op afspraak te bezoeken en er is op maandag- en vrijdagochtend van 10-12u Open Kerk bij de kerk. U kunt daarvoor contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij begrijpen heel goed dat deze tijd voor velen van ons als zeer vervelend wordt ervaren. Dat kan te maken hebben met overlijden, ziekte, vereenzaming, geestelijke worstelingen, financiële problemen en andere hulpvragen. Als kerk denken we graag met u mee en zijn we beschikbaar voor u.

U kunt contact opnemen met 06-1022 9802. Graag kijken we met u samen wat we voor u kunnen betekenen middels praktisch hulp, een goed gesprek of gebed.

Weet dat God met u is, en wij zoeken naar mogelijkheden om dat ook te zijn.

Gods rijke zegen,

Kerk van de Nazarener Rotterdam